Konsultation

Behandlingerne bliver skræddersyet til dig og dit behov. Ved første aftale afsætter jeg derfor tid til en konsultation, så jeg kan danne mig et billede af dig, dine behov og dine ønsker for behandlingerne. Baseret på denne konsultation fører jeg en journal, som følger dig og som sikrer kontinuitet mellem behandlingerne. Oplysningerne i din journal behandles naturligvis fortroligt.


Massagen

Jeg anbefaler at du tager dine smykker, ure o.l. af inden behandlingen går i gang. Under hele massagen vil du være tildækket, på nær det område jeg er i gang med at massere.

Behandlingen starter med en opvarmning af en muskelgruppe ad gangen, hvorefter jeg går mere i dybden, ved brug af diverse massageteknikker, som er tilpasset dit behov.

Hvis du ønsker, at jeg tager ”mere fat”, eller hvis du ønsker en ”blidere” massage, siger du bare til, så tilpasser jeg massagen. Der er områder i kroppen, hvor spændingerne koncentreres. Her kan der dannes spændingsknuder. Hvis det er nødvendigt, beder jeg dig tage en dyb vejrtrækning ifm med, at jeg bearbejder disse spændingsknuder. Trykket løsner muskelspændingerne.


Efter din massage

Når massagen er afsluttet, ligger du et par minutter i fred og ro og hviler, så du kommer op i dit eget tempo.

I timerne efter en behandling et det ekstremt vigtigt, at du drikker masser af vand. Så får du det optimale resultat af din behandling. Vandet er med til at udskille de affaldsstoffer, som massagen har sat i omløb.

Der kan forekomme forskellige reaktioner efter en massagebehandling, eksempelsvis hovedpine, svimmelhed, kvalme, kuldefornemmelser, eller træthed. Dette sker pga. den fysiske udrensning af affaldsstoffer og forsvinder typisk indenfor et døgns tid. Det bedste du kan gøre er at indtage masser af væske, især vand, spise noget sødt - f.eks. frugt, og tage det med ro resten af dagen.

Det er også helt normalt, hvis du føler dig øm efter en behandling. Ømheden er en ”god smerte”, og et tegn på at din krop har taget godt imod behandlingen. Ømheden forsvinder som regel indenfor to døgn.

Og husk: De hyppigste årsager til muskelspændinger er dårlig holdning, kulde/træk og stress. Massagen kan lindre og fjerne spændingerne, men massagen kan ikke fjerne årsagerne til dem!

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

      • Sportsmassage »

      • Afspændingsmassage »

      • Triggerpunktsmassage »

      • Laserterapi »

      • Sportsakupunktur »

      • Sporteventsmassage »

      • Skadesbehandling »

ProBodyCare  •  v/ lægeeks. fysiurgisk sportsmassør Patrizia Pastwa  •  Klinik i Hellerup og Charlottenlund  •  mail: kontakt@probodycare.dk